Sponsorer

Sponsorer

Vill du också sponsra SM och synas här. Kontakta då agilitysm@vasbybrukshundklubb.se

VÅRA SPONSORER

Plansponsorer

Pondusplanen

Uhip planen

Hundmat från Pondus är ett hundfoder av säkra och högkvalitativa svenska råvaror, och som ett av de första bolagen i Norden kan vi med stolthet säga att vi litar på våra produkter och den djupa kunskap som ligger bakom utvecklingen av dem. 

Uhip brinner för dig som möter dagliga väderutmaningar och lever ett aktivt liv med hund och/eller häst. Vår ledstjärna är att skapa kläder av funktionella material, med smarta funktioner och med snygg design så att du ska kunna göra det du älskar med stil. Alla våra plagg har smarta funktioner och rätt material för aktiviteter utomhus.

Huvudsponsorer

Agria

En bra hundförsäkring ger trygghet och är det bästa sättet att skydda din hund. Agrias hundförsäkringar omfattar olyckor och sjukdomar så du kan vara säker på att din hund alltid kommer att tas om hand på bästa sätt. Med våra konkurrenskraftiga priser har du dessutom råd att ge din hund bästa möjliga skydd.

Thule

Thule är ett välkänt märke och har en mängd olika produkter inom olika segment. Men satsar nu stenhårt på hundmarknaden med sina fantastiska produkter. Här vet vi med säkerhet att produkterna kommer vara 100% godkända och väl framtagna. 2023 är åter då Thule tar hundtransporten till en ny nivå. Se mer info längre ner på sidan.

Svenska Djurapoteket

Idén kommer ifrån att dom själva arbetat med kosttillskott till människor samtidigt som dom tränade hund på hög nivå . Men saknade kosttillskott med högt innehåll till rimliga priser.  Vårt mål är att ta fram kosttillskott och hälsoprodukter i absolut toppklass för hundar, alla råvaror har samma höga standard som kosttillskott till människa.

Produkterna är svensktillverkade. Både anläggningen och produkter är kontrollerade och registrerade hos Jordbruksverket. Fabriken är godkänd för humanproduktion.

Magnussons Petfood

I familjen Magnusson har vi lagat hundmat i flera generationer. Det hela började med farmor Ulla, en sann djurvän som älskade alla sorters djur. Hon började tidigt 50-tal sin bana som uppfödare med Siameskatter under stammnamet Exotic. Men det var för sina älskade Grand Danois hon startade "Kennel Airways" och blev mest känd. Genom att driva kenneln lärde hon sig allt om hundars behov och matvanor. Framför allt lärde hon sig hur viktig kosten är för deras hälsa, fysik och prestation. Hon insåg snabbt att bra råvaror är A och O för en frisk benstomme, starka muskler och en skinande päls. Därför bestämde hon sig för att laga all hundmat själv hemma i köket på Håbolund. Då kunde hon vara säker på att hennes älskade hundar fick i sig alla nyttigheter de behövde.

Resultaten lät inte vänta på sig. Farmors hundar gjorde succé på hundutställningar både i Sverige och utomlands. Alla undrade hur det kom sig att just Ullas Grand Danois vann pris efter pris. Svaret var enkelt – maten. Så kom det sig att familjen Magnusson började tillverka högkvalitativ hundmat på allvar hemma på gården i Bro.

Svenskt konstgräs

Vi vill utnyttja konstgräsets egenskaper för innovativa lösningar där naturgräs och andra material kan fungera tillsammans med våra produkter.
Vi arbetar inom olika områden i samhället med fokus på lekplatser, gatu-/stadsmiljö, privatmarknad, golf, fotboll och övrig sport. Som bl.a. agilityunderlag.

Fler underbara sponsorer

Valley Dog

S.H Sportdogs

LuxuryDog.shop

Non Stop dogwear

Hemsida

Stockholms
Hundsportcentrum

Hemsida

Hööks
Upplands Väsby

Facebook

Birger and company

Hemsida

Nutrolin

Hemsida

Bing agilityhinder

Facebook

Definity.se

Äntligen gör definity.se comeback på SM!

Mjuka, sköna halsband samt koppel & leksaker. Sista beställningsdag för SM-koppel med årets brodyr är 31/5.Väl mött på årets SM! / Marie '

Sigtuna kommun

Hemsida

Glöm inte badkläder!

Svenska kennelklubben

Hemsida

Nykvarnsprofilen

SM-Shop

Aptus

Hemsida

Dogs By Dea

Instagram

Fabrikator

Hemsida

Limex


Ellios

Hemsida

Sport Dog Academy

Hemsida

Hundinspiration

Hemsida

VS Nice Dogtraining

Dogman

Hemsida

Petbuddy

Hemsida

Aktiv Hundfys

Hemsida

Gustaf & Evita

Hemsida

DogMotion

Hemsida

Doggy

Hemsida

Canikur

Hemsida

Mjuka Tassen

Hemsida

Fru Läder

Hemsida

Kommer det flera?

Hemsida

Thule

Produkter för hundtransportThule Group kommer under de kommande åren att lansera flera produkter fokuserade på hundtransport med bil eller cykel. Den första stora lanseringen i kategorin blir en hundbur för SUV-, herrgårds- och halvkombibilar. Denna lättanvända bur uppfyller Thule Groups säkerhetsstandarder med krocktester gjorda vid alla typer av bilolyckor, så som frontalkollisioner, påkörning bakifrån och voltning.

Buren kommer att finnas tillgänglig för konsumenter i butik under våren 2023, varefter ett antal cykel- och bilrelaterade för hundar kommer att presenteras på global basis.

"Med ett ständigt växande intresse för hundar och med hundar som allt mer blir verkliga familjemedlemmar, är vi övertygade om att marknaden för premiumprodukter för resa med sin hund i bil- och med cykel kommer att växa under de kommande åren. Vi uppskattar marknaden till i storleksordningen 2 miljarder SEK, 2022, och vår ambition är, i takt med att vi breddar produktsortimentet under de kommande åren, att bli en ledande aktör inom kategorin", säger Magnus Welander.