Mat & Servering

Mat & Servering

Servering på tävlingsplatsen

Midgårdsvallens egen kiosk bemannas av ideella krafter från Märsta-Sigtuna BK. De kommer att servera allt från hamburgare, korv, glass och smörgåsar till lagad lunch.
Stötta vår samarbetspartner genom att handla i kiosken inne på området.

Food Trucks

Ortens foodtruck - ex. meny: högrevsrulle, högrevsburgare, bowl

Mat i närheten - Pizzeria Campino

Vi är 4 bröder som driver våra restauranger. Pizzeria Campino i Märsta centrum, Under Kastanjen och Café kladdkakan båda i Gamla stan
Dany (Jag) Sami ( jobbade som datakonsult innan) Dori (Brandman) Morad ( Ekonom). Vi är syrianer från byar i Turkiet ursprungligen men har bott i Sverige sen 1979. Nu jobbar vi alla med varandra i våra verksamheter. Vi ser det inte som ett jobb utan som en livstil.

Pizzeria Campino har vi haft sen urminnes tider 35 år inom familjen. Det är inte många som kan stoltsera med att ha haft det inom familjen så lång tid. Vi har besegrat både pandemi och inflationer etc.

Det är en lokal pizzeria med en jättefräsch salladsbar. Vi har genomgående toppkvalitet vad det gäller våra råvaror. Alla är noggrant utvalda för att framhäva de bästa smakerna som går att erbjuda.

Vi är från en idrottarfamilj och har hållit på med alla typer av idrotter, där vi har våra framgångar mest genom handbollen.
Vi brinner för idrotten och gör allt för barnen. Vi är med och sponsrar samtliga stora idrotter i kommunen. Detta har vi gjort genom alla år och vi vill förknippas med dessa lokala fantastiska idrotter som har gett och bidragit så mycket i våra liv och sett till att vi hamnat rätt från första början.

Det ska bli en ära och få leverera mat till er gemensamma SM-kväll på lördagen.

Vill ni besöka Pizzeria Campion vid ett annat tillfälle hittarna ni dom på Stationsgatan 4, Märsta
ca 5 min med bilen från arenan

Öppettider tor 09-21
Öppettider fre 09-22
Öppettider lör 10-22
Öppettider sön 10-21

HEMSIDA