Fotografer

Fotografer

Martin Rimby

Vi är glada att kunna presentera rutinerade Martin Rimby som en av våra SM-fotografer.

 För den som varit med tidigare på SM är han välkänd och här har han valt ut favoritbilder från tidigare år. Vi är så glada att han vill vara med och föreviga Agility SM 2023. Välkommen!

Hemsida: www.rimby.se

Berndt Frogner

Berndt kommer vara våra mingel och behind the scenes fotograf.

Berndt har jobbat inom flyg och rörlig film. Men fotar just nu som ett intresse.

Han fotar en del event och är husfotograf på en dansstudio i Stockholm men eftersom sambon har hundar blir det såklart mycket hundfoton. Är han med på agilitytävlingar kan det hända att han knäpper av några bilder om kameran är med.

Här har han fångat en hund på en tävling i Tierp

Instagram: @photobybf

Bilderna kommer länkas här

Niklas Katajamäki

Nästa fotograf heter Niklas Katajamäki. När han inte fotograferar så jobbar han som elektriker.

Han bor med tre hundar, en husky, en skandinavian hound och en finsk spets. Fotar gärna hundar in action.

"Det som gör att jag brinner för att fotografera hundtävlingar är att få den perfekta bilden på en hund som är i working mode och att se hunden älska det dom gör."

Hemsida: www.nkphotoart.nu

Joakim Persson

Joakim här, numer bosatt på vackraste Gotland med anledning av jobbet. Ser enormt fram emot att få fota ännu ett Agility-SM! Går tyvärr för långt mellan agilitytävlingarna just nu. Men SM är inget man vill missa. Jag startade all fotografering efter en agility-tävling nere i Ystad 2013, som eldat mig rejält att fortsätta! Allt har gått snabbt och såhär 10 år senare har jag hunnit med 5 SM och tre VM som ackrediterad fotograf. Jag är otroligt glad att även i år få vara fotograf på årets SM i Stockholm, bara en båt över "sundet" så är man ju i Stockholm liksom. Herregud vilken känsla de är att få följa alla våra fantastiska SM-ekipage på så nära håll!
Vi ses!